QUÉ POTS FER?
Ø Pots ser VOLUNTARI.
Jericó és el que és gràcies a la quantitat considerable de voluntaris. Actualment tenim uns seixanta voluntaris molt conscients del seu paper com a agents d'un servei de transformació social. Molt sensibles al sofriment del germà necessitat, amb el desig que els exclosos poden viure amb dignitat i integrar-se de nou a la societat. Pretenem que el voluntariat no sigui només un entreteniment, ni una manera d'ocupar el temps lliure, o de sentir-nos útils i de fer alguna cosa per als altres, sinó que pretenem fer-nos servidors de Crist en els pobres i marginats.
Jericó creix i es desenvolupa gràcies a l'aportació incondicional del voluntariat. Aporten temps, suport educatiu i emocional sobre tot la tasca d'acompanyament.

Ø Com EMPRESA I INSTITUCIÓ PRIVADA
 també pots comprometre't amb una aportació per desenvolupar els nostres projectes i fer realitat la nostra consigna de "Cap persona sense plat, llit i acompanyament"
Us proposem conèixer els nostres projectes i instal·lacions amb una visita. En qualsevol moment que desitgin visitar-nos, tindreu una  acollida cordial.
Repetim, la nostra fundació creix i pot complir la seva finalitat gràcies a les persones que posen la seva il·lusió i esforç en totes les seves activitats.


Posa't en contacte amb nosaltres per rebre informació sobre cadascuna de les possibilitats. Pots trucar al nostre telèfon 973 23 71 62

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada