4 de set. 2014

Dimarts, 24 de Setembre de 2013

TEATRE SOLIDARI A LA LLOTJA: Anem a veure "BONA GENT"

El proper 27 de setembre s’estrena la nova temporada del Teatre de la Llotja amb l’obra de teatre BONA GENT. Aquesta obra tracta d’una temàtica que ens és força propera, la de la solidaritat. Amb ella s’inicia, en el Teatre de la Llotja, un recapte pel Banc dels aliments de Lleida que durarà fins a l’actuació del 6 d’octubre.
Però la solidaritat no només es manifestarà en la sensibilització de la temàtica de l’obra, en la recollida d’aliments, sinó que al mateix temps tots els voluntaris de l’entitat col•laboradora del Banc dels aliments podem anar a veure l’espectacle BONA GENT al preu de 29 €.
Amb aquesta acció, no només podrem gaudir d’una obra que ha rebut els aplaudiments de la crítica i el públic, sinó que a més, el 50% de l’ entrada anirà directament a l’entitat col•laboradora.
Com podem adquirir les entrades?
  • L’entitat trametrà al Banc dels aliments un llistat amb el nom i el DNI de la persona(s) que compra l’entrada (s), com a molt tard el dilluns 23 de setembre.
  • Les persones que estiguin anotades en aquests llistats pagaran i retiraran les entrades a la taquilla del teatre entre el dimarts 24 i el mateix divendres 27. La persona que compri l’entrada la pagarà a preu de grup, és a dir, a 29 euros, i l’entitat col•laboradora s’endurà, a posteriori, el 50% de l’import de l’entrada, si consta que ho ha fet a través dels llistats que han lliurat les entitats.
Horari de taquilla: de dilluns a dissabte de 17 a 21 h.
Persona de contacte, per dubtes o aclariments: Imma Farré, 973. 239.698,teatredelallotja@paeria.es
Preu: 29 €

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada